<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4848908&amp;fmt=gif">
1516265190090
"Als ondernemer ziet u de energierekening oplopen. En u wilt bovendien verduurzamen. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u met SolarEdge maximaal rendement kunt behalen in combinatie met de hoogste veiligheid."

Murk Vlietstra, Director of C&I Business Development & Alliances

 

 

 

 

 

SOLAREDGE:
DE VEILIGE KEUZE

IN 2 MINUTEN
Group 252@2x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOLAREDGE: DE VEILIGE KEUZE

Met meer dan 3 miljoen zonne-energiesystemen is SolarEdge wereldwijd toonaangevend in de markt. Sluit u aan bij ondernemers van over de hele wereld die voor zonne-energie gaan. Maar sluit geen compromissen als het gaat om de veiligheid van mensen, eigendommen en uw investering in zonne-energie op lange termijn. Ga voor veilig, rendabel en efficiënt. SolarEdge biedt maximale energieopbrengst met de meest innovatieve en toekomstbestendige veiligheidsvoorzieningen.  Kies voor veiligheid op ieder vlak.

DE VEILIGE KEUZE IS NATUURLIJK

VEEL VEILIGER

> MARKTLEIDER IN zonne-energie

SolarEdge is de #1 omvormer fabrikant met meer dan 3 miljoen gemonitorde zonne-energiesystemen wereldwijd. Al vanaf 2006 actief in de markt en met een notering  aan de Amerikaanse beurs voor technologiebedrijven (de NASDAQ) is SolarEdge uw betrouwbare partner gedurende de complete levensduur van uw zonne-energiesysteem.

> VEILIGHEID DIE VERDER GAAt DAN DE internationale standaard

Onze ingebouwde veiligheidstechnologie gaat verder dan de huidige internationale veiligheidsnormen en is daarmee toekomstbestendig. Eind 2022 hebben uitgebreide testen bij TNO dit al bewezen. Mede daarom geniet SolarEdge de voorkeurspositie bij verschillende vastgoedverzekeraars over de hele wereld. Intelligente software garandeert een maximale cyber security.

> lange garantie termijnen

Hoge kwaliteitsstandaarden zorgen voor 12 jaar garantie op onze omvormers en 25 jaar op onze Power Optimizers.

2023-01-19 14_44_15-SED22002_Business_Landingpage_v2
1MW_commercial installation_Badalona_ Spain_installed by Recap kopiëren

DE VEILIGE KEUZE IS NATUURLIJK

VEEL RENDABELER


> Meer energie

SolarEdge is ontworpen voor een hogere energieopbrengst. Elk zonnepaneel produceert maximaal vermogen, onafhankelijk van andere panelen in de string. Minder goed presterende panelen hebben geen invloed op de productie van de hele string.

> Optimaal gebruik van uw dak

Dankzij de Power Optimizers van SolarEdge is het mogelijk om panelen in gedeeltelijk beschaduwde gebieden te plaatsen zonder rendementsverlies in de complete string. Maar ook stringen van ongelijke lengte of in meerdere oriëntaties en verschillende dakfacetten zijn mogelijk met behoud van rendement.

> MAximale inzetbaarheid

SolarEdge heeft product betrouwbaarheid diep verankerd in zijn ontwerp en productie DNA. Op alle productielijnen wordt een volledige kwaliteitscontrole uitgevoerd, inclusief versnelde levensduurtests en analyse van product storingen voor een continue optimalisatie van productkwaliteit.

DE VEILIGE KEUZE IS NATUURLIJK

VEEL EFFICIENTER


> verlaag operationele kosten

Met het SolarEdge monitoringsplatform krijgt u volledig inzicht in de systeemprestaties en probleemoplossing op afstand voor lagere O&M-kosten. Monitoring tot op paneelniveau is 25 jaar gratis en zorgt ervoor dat onderhoud gericht plaats kan vinden.

> bescherm uw activa

Het monitoringsplatform van SolarEdge handelt automatisch, reageert bijzonder snel en per paneel nauwkeurig. Foutdetectie is zichtbaar op een virtuele locatiekaart en een automatische waarschuwing volgt bij een systeemprobleem. Zo blijven uw eigendommen beschermd en zijn medewerkers, installateurs, elektriciens en brandweerlieden altijd veilig.

> gepersonaliseerde oplossing voor elk bedrijf

Van grote en platte fabrieksdaken, schuren en ziekenhuizen tot drijvende oplossingen - SolarEdge biedt een uitgebreid pakket aan innovatieve producten en diensten voor de meest efficiënte oplossing voor uw situatie.

2023-01-19 14_47_37-SED22002_Business_Landingpage_v2
 

DE VEILIGE KEUZE IS NATUURLIJK

BINNEN HANDBEREIK

LAAT SOLAREDGE U TERUGBELLEN

 

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen enkele werkdagen terug.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Liever direct antwoord? Neem nu contact op.

1516265190090

 

Murk Vlietstra
Director of C&I Business
Development & Alliances

GSM: +31 (0)651 229 459
Verstuur een mail
Murk op LinkedIn

 

Ik maak de veilige keuze!

Vul bovenstaand formulier in en neem contact op.

Volg ons op Social Media